Trei pârtii pregătite pentru schiori în stațiunea Straja

Tunurile de zăpadă artificială, pornite în Straja. Sezonul de schi începe pe 30 noiembrie

Trei pârtii pregătite pentru schiori în stațiunea Straja.

Stratul de zăpadă în staţiunea Straja atinge aproape 30 de centimetri, iar trei pârtii sunt pregătite pentru schiorii care doresc să practice sporturile de iarnă la acest sfârşit de săptămână.
“Sunt deja funcţionale pârtiile Constantinescu şi Platoul Soarelui, iar la acest sfârşit de săptămână vor fi gata pregătirile pentru deschiderea pârtiei Mutu. Calitatea pârtiilor este mai mult decât bună, ele putând fi apreciate cu nota 8 din 10”, spune şeful Formaţiei Salvamont Lupeni-Straja, George Resiga.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara preia societatea înființată pentru susținerea Colterm

Salvamontiştii se aşteaptă la o creştere a numărului de turişti în aceste zile, având în vedere calitatea pârtiilor existente.
Accesul în staţiunea Straja se poate face cu maşina pe drumul judeţean care pleacă din Lupeni. Drumul a fost curăţat, iar carosabilul este fără zăpadă.
Deocamdată nu a fost activată bariera de la intrarea în staţiune, astfel că turiştii pot ajunge cu maşina până la cabane. Se recomandă ca după descărcarea bagajelor, autoturismele să fie duse în parcarea de la intrarea în staţiune pentru ca maşinile ambulanţei să poată interveni rapid, la nevoie.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *