Trei imigranți au terorizat călătorii din trenul Timișoara – Baia Mare și l-au amenințat cu moartea pe controlor (video)

imigranti 6

Într-un tren de pe ruta Timișoara – Baia Mare a avut loc un incident care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave, după ce la Valea lui Mihai chiar poliția a urcat în tren trei imigranți, cu scopul de a-i duce la Baia Mare, imigranți care au fost lăsați în grija controlorilor. Doar că cei trei, se pare că imigranți din Algeria, au încercat să-i jefuiască pe călători.

Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, relatează un pasager.

Se pare că imigranților chiar le-a ieșit o tentativă de furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului.

Cei trei algerieni chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul, potrivit obiectiv-sm.ro.

Cei trei algerieni sunt solicitanți de azil și aveau documente provizorii eliberate de autoritățile române.

Sursa text: obiectiv-sm.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Trei imigranți au terorizat călătorii din trenul Timișoara – Baia Mare și l-au amenințat cu moartea pe controlor (video)

  1. Unde era opinia publică? Nu s-a găsit un oșan sau un moroșan mai supărat sa le tragă niște șuturi în fund? Mamaligilor! Își fac colorații nevoile pe public.

  2. Să fie trimiși celor care au dorit asemenea specimene in țară și în Europa. Gen Merkel. Să meargă toți în Germania să o sature pe dobitoacă.

  3. Oșeni & moroșeni ie refugiați ieconomic în West. Rămas copi &muieri. Opinia publică îi în tramvaie și în portofelul lu Soros. În rest e de altă culoare. Chiar de acvarelă. Nu avem decât politicieni. E tot ce a mai rămas. Se mai sapă, da e ca și cum ai căuta mumia lui Batakanda de Fabric în closetul Marii Piramide de sticlă din Victoriei Plaț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *