Trei bărbați din vestul țării, reţinuţi pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei

Recidivist prins după ce a comis un furt în Timișoara

Trei bărbați din vestul țării, reţinuţi pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei.

Trei bărbaţi din judeţul Bihor, cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce acum o săptămână ar fi furat un seif din sediul unei societăţi comerciale din municipiul Bistriţa, în care s-ar fi aflat o jumătate de milion de lei, transmite Agerpres.

Cei trei bărbaţi au fost prinşi în urma a opt percheziţii domiciliare efectuate la data de 14 mai pe raza judeţului Bihor, în urma cărora au fost recuperate sume de bani, în lei şi euro, telefoane mobile, documentele autoturismului folosit la comiterea infracţiunii de furt calificat, precum şi două staţii de emisie-recepţie.

CITEȘTE ȘI: Simpozion științific „Biblioteca mileniului trei”, în Aula Filialei din Timişoara a Academiei Române

„Percheziţiile au fost desfăşurate în judeţul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, în municipiul Bistriţa, unde, din sediul unei societăţi comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost puse în aplicare mandate de aducere cu privire la trei bărbaţi, de 32, 45 şi 46 de ani, domiciliaţi în judeţul Bihor, fiind ulterior luată măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore. Cei trei suspecţi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

(Foto: Pixabay)

g4media

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *