Treceri de pietoni periculoase

trecere de pietoni

Lipsa unor marcaje pe carosabil, a unor indicatoare rutiere, dar şi aglomerarea acestora în alte locuri pun în dificultate participanţii la traficul din Timişoara.

Două intersecţii aglomerate, aflate pe traseul copiilor care frecventează cursurile Liceului Teoretic „William Shakespeare” sunt nesemnalizate corespunzător. Prin urmare, şoferii opresc destul de greu pentru a le permite pietonilor să traverseze.

La intersecţia străzii 3 August 1919 cu Splaiul Nistrului, una de asemenea extrem de circulată, trecerea de pietoni este invizibilă pe carosabil, iar indicatoarele sunt de-a dreptul ignorate de şoferi.

zebra

Mai mult, pietonii care traversează spre Parcul Poporului se pot asigura cu greu pentru traversare. Aşadar nu au de ales decât să aştepte ca vreun conducător auto să le permită… ceea ce de fapt li se cuvine.

trafic Timisoara

Următoarea intersecţie este parcă trasă la indigo. Zeci de copii care urmează Liceul „William Shakespeare” sunt nevoiţi să ocolească intersecţia şi să treverseze prin loc nepermis, dar, culmea, pe care probabil îl consideră mai sigur decât zona unde zebra este… invizibilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *