Transalpina se deschide de 1 iunie

Transalpina

Transalpina se deschide de 1 iunie

Tronsonul de pe DN 67C – Transalpina cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului va fi redeschis circulaţiei miercuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Transalpina se deschide de 1 iunie. Circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 7.00 şi 21.

„Circulaţia autovehiculelor este închisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21,00-7,00, pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km. 58+800. Pe sectorul rutier se va circula (permanent) cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 3,5 tone”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Instituţia Prefectului Gorj anunţă că decizia privind redeschiderea circulaţiei începând cu 1 iunie, ora 8,00, a fost luată în urma verificărilor efectuate de către o Comisie de Revizie Specială, formată din reprezentanţi ai administratorului drumului. Redeschiderea circulaţiei se va face însă în anumite condiţii, conform romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI: Un restaurant din Timiș oferă, gratis, crispy și cartofi prăjiți pentru copii, de ziua lor

„Circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată pe durată limitată în funcţie de condiţiile meteorologice (ceaţă, ploi torenţiale, furtună etc.) şi ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanşele sau căderile de stânci; circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului; circulaţia rutieră va fi închisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21,00-7,00 pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km 59+800; instituirea permanentă a restricţiilor de tonaj de 3,5 tone şi de viteză de 30 km/h.”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Gorj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns