”Trandafirul Roz” – cu sala plină și zeci de aplauze

trandafirul roz

Peste 200 de persoane au fost convinse luni seară de talentul deosebit a doi tineri timișoreni care au încântat asistența cu măiestria sportivă și artistică.

Lucas Kohl, muzicianul care interpretează la șapte instrumente, considerat un fenomen la vârsta sa fragedă, și Călin Claudiu, campion naţional la karate în 2016 și 2017, au strâns ropote de aplauze și o sumă considerabilă în cadrul evenimentului caritabil ”Trandafirul Roz”, organizat de Asociația ProDurabil.

”Lucas are nevoie de suport pentru achiziționarea unei viori acustice, cea la care cântă în prezent fiind închiriată. Pe Călin Claudiu, rezident al unui centru de plasament, vrem să-l ajutăm pentru deplasarea la concursuri și sesiuni de pregătire când acestea nu sunt organizate în Timișoara.

Evenimentul a fost bine primit de public. A fost necesară suplimentarea numărului de locuri, ajungându-se la 240 de participanți, cu aproape 100 mai mult față de ediția de anul trecut. Sunt impresionată că, în aceste vremuri, se găsesc persoane dornice să ajute. Banii strânși vor fi împărțiți în mod egal și vor fi virați prin cont bancar celor doi tineri deosebiți”, a declarat Gabriela Popovici, președinta Asociației ProDurabil.

trandafirul roz

În acest an, la ”Trandafirul Roz” a participat și beneficiara din 2016 a unei acțiuni similare, Carina Udrişte, elevă olimpică la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara. Suma strânsă la ediția precedentă a fost de 3.000 de euro, fiind folosită de beneficiară pentru o intervenție chirurgicală.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns