Traian Stoia nu mai este viceprimar

În urma votului decisiv pe care l-a dat pentru aprobarea bugetului pe anul 2016 în varianta expusă de executivul Primăriei Timișoara, viceprimarul Traian Stoia a fost exclus din PSD la începutul lunii februarie.

Prefectul Mircea Băcală a anunțat luni că a luat act de această excludere și că a trimis actele necesare Primăriei Timișoara, astfel că Traian Stoia și-a pierdut calitatea de consilier local și, implicit, pe cea de viceprimar.

De asemenea, tot luni, prefectul județului Timiș a semnat și actele referitoare la pierderea calității de consilier județean de către Georgeta Rus. Aceasta a anunțat, la cea mai recentă ședință a CJT, că nu se mai regăsește în PNL și că s-a înscris în Mișcarea Populară, astfel că partidul din care provenea a exclus-o dintre membri.

Următoarele ședințe ale Consiliului Local Timișoara și Consiliului Județean Timiș ar trebui să aducă recunoașterea acestor decizii și validarea unor noi consilieri, pentru încă două luni, când se vor încheia actualele mandate locale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns