Tragedie! Zece oameni au murit într-un incendiu izbucnit la terapie intensivă. Aveau COVID și erau intubați. Video

Un incendiu puternic la terapie intensivă a afectat spitalul de la Piatra Neamț. Potrivit purtătorului de cuvânt de la ISU Neamț, Irina Popa, 10 oameni au murit.

Planul roșu a fost activat, iar pompierii au intervenit de urgență și au stins incendiul. Pacienții erau intubați și nu au avut șanse.

„Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp. Şapte persoane au decedat în urma acestui incendiu, care erau internate în secţia ATI. Nu mai sunt persoane încarcerate. Se lucrează pentru evacuarea tuturor persoanelor. Apelul a fost primit în jurul orei 19.00. Nu vă pot spune cu exactitate câte autospeciale intervin. S-a solicitat sprijinul celorlalte detaşamente pentru a fi asigurată intervenţia. Nu ştiu să vă dau detalii despre numărul persoanelor care au fost internate sau câte au fost evacuate. Probabil necesită îngrijiri medicale persoanele afectate de fum. Se fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului”, a declarat Irina Popa, purtătoarea de cuvânt al ISU Neamţ, sâmbătă seara pentru Digi 24.

Ulterior, numărul persoanelor decedate a crescut la 10 și există și alte persoane în stare critică, între care și medicul de gardă, care are arsuri pe 80% din corp.

UPDATE! Potrivit primelor informații, cauza incendiului ar fi fost un scurtcircuit, urmat de o explozie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Tragedie! Zece oameni au murit într-un incendiu izbucnit la terapie intensivă. Aveau COVID și erau intubați. Video

 1. La spitalul din Piatra Neamț s-a constatat Lipsă proceduri de intervenție în caz de incendiu!? Păi ce țară e asta? Un nou colectiv!
  Arabul Arafat demisia!

 2. Asta inseamna sa nu reabilitezi cladirile spitalelor, sa nu investesti in sanatate. Medicii sunt si ei oameni, fac tot ce pot dar sunt invinsi de sistem. Doamne, pana unde vor merge???

 3. “ Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi lider al organizaţiei PSD Neamţ Ionel Arsene a declarat că Spitalul Judeţean este în curs de obţinerea a autorizaţiei ISU. ”
  Spitalul nu are toate autorizațile de funcționare. E noaptea minții!
  Tătaru, Arafat demisia!

 4. sub conducerea acestui gunoi arahat s-au produs 3 incendii cu urmari catastrofale .maternitatea giulesti in care au ars copiii de vii nou nasciti , colectiv , si piatra-neamt . ce mai asteptati? la covidul de astazi inca este cu puteri de decizie , individul trebuie scos din sistem si ras de pe fata pamantului pentru crimele de care este direct raspunzator

 5. Cine a pus acuma 2 luni in urma director la spitalul Piatra Neamt un patron de firma de pompe funebre ? Nu guvernul nu ministrul sanatatii ? Ceva demisii nu cere presedintele tarii ? Aaaa acuma nu cere ca in cazul colectiv acuma este guvernul lui nu guvernul pe se de cel rau .

Lasă un răspuns