Tragedie în Ungaria. Un român, inginer IT la Carpatair şi membru al unei formaţii de muzică creştină, a murit într-un accident aviatic

accident avion

Daniel Csaba Bereczki, un tânăr de 29 de ani din Timişoara, a murit, vineri seara, într-un accident aviatic petrecut în Ungaria, în apropiere de Budapesta. Avionul de mici dimensiuni în care românul era singurul pasager s-a prăbuşit.

Daniel Csaba Bereczki era inginer IT la Carpatair şi soţul unei cunoscute cântăreţe de muzică creştină, Csaba fiind şi el membru al trupei de muzică evanghelică din România.

Accidentul aviatic în care a murit tânărul de 29 de ani din Timişoara a avut loc vineri seara, în apropiere de Budapesta.

Potrivit portalului 24.hu, avionul de mici dimensiuni a decolat de pe aeroportul din la aproximativ 20 de minute de la decolare, aparatul de zbor de mici dimensiuni, la Godollo, judeţul Pesta.

Dispariţia de pe radar a aparatului de zbor, la bordul căruia se aflau pilotul şi inginerul român pasager, a fost anunţată în jurul orei 19.40, la aproximativ 20 de minute de la decolare.

Potrivit sursei amintite, autorităţile ungare au intervenit cu mai multe echipaje şi un elicopter al Poliţiei pentru găsirea aparatului de zbor. Epava avionului a fost găsită sâmbătă dimineaţa, la aproximativ 12 ore de la prăbuşire. Atât pilotul, un croat, cât şi românul au murit pe loc.

VEZI MAI MULTE PE ADEVARUL.RO


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *