Tragedie pe autostradă! Un autocar în care se aflau 30 de ucraineni s-a răsturnat: doi morţi, zeci de răniţi

Un autocar în care se aflau aproximativ 30 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise circa 15 maşini de intervenţie. Din primele informaţii, două persoane şi-au pierdut viaţa şi câteva zeci au fost rănite.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, şi că spre zona respectivă au plecat aproximativ 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu.

Potrivit primelor informaţii s-ar părea că, din cauza oboselii, şoferul ar fi adormit la volan şi, ca urmare, autocarul a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat în şanţ pe partea dreapta.

Citeşte şi:

Un sat din vestul ţării are uliţele pavate cu marmură şi doar cinci locuitori

 

Din primele date, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Potrivit secretarului de stat, un bilanţ exact al accidentului va putea fi cunoscut în cursul dimineţii de duminică.

Raed Arafat a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului sunt aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente ori intervenţii în cazul în care este necesar acest lucru.

Potrivit lui Arafat, până la ora actuală se ştie că unul dintre răniţi, un copil, este în comă, el suferind o amputaţie.

 

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns