Tragedie încă neelucidată. O tânără a fost găsită fără suflare în cadă

Medicii legiști au stabilit cauza decesului tinerei de 24 de ani, din Deva. Aceasta a murit înecată în cada din baie, existând suspiciunea că se afla în stare de inconștiență din cauza consumului de droguri.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis vine la Timişoara. Programul preşedintelui României

„Suspicionăm că a consumat substanțe cu acțiune psihoactivă, care au dus la o pierdere a stării de conștiență, aflându-se în cadă, urmată de deces prin asfixie mecanică prin înec.


CITEȘTE ȘI: Un bătrân a murit după ce a fost aruncat din autobuz de o tânără de 21 de ani (video)


Urmează a se stabili ulterior, prin probele recoltate de la cadavru, existența substanței cu acțiune psihoactivă, tipul, felul ei, iar organele abilitate să constate de unde și-a procurat-o”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Hunedoara.

Tragedia s-a produs ieri, într-un apartament din centrul Devei. Tânăra locuia la iubitul ei, împreună cu fratele și mama acestuia.

Ieri, ea a fost sunată pe telefonul mobil de către iubitul ei, dar nu a răspuns. Băiatul s-a alarmat, a mers acasă, unde a găsit-o moartă în cadă.

Polițiștii care s-au ocupat de acest caz, au deschis dosar penal IN REM pentru moarte suspectă, conform ziardehunedoara.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns