Tragedie în vestul ţării: O femeie de 43 de ani și-a găsit sfârșitul într-o fântână

fantana bihor

Tragedie în localitatea bihoreană Tilecuș. O femeie în vârstă de 43 de ani și-a găsit sfârșitul într-o fântână de la marginea satului.

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, a anunţat că apelul prin 112 a fost făcut duminică, în jurul orei 10.50, când o persoană a anunţat că „a văzut corpul unei femei plutind la suprafaţa apei, într-o fântână amplasată la ieşirea din localitatea Tilecuş”.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea au fost mobilizate la caz.

„Unul dintre membrii echipajului de salvare a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 4 metri şi, cu ajutorul echipamentelor din dotare, pompierii au evacuat victima şi au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

Medicii nu au reuşit să o resusciteze pe femeia în vârstă de 43 de ani. Medicul de la SMURD a declarat decesul acesteia.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a ajuns victima în fântână.

Poliţiştii au deschis o anchetă. „Nu sunt suspiciuni de omor în cazul respectiv”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

 

foto: ISU Crişana

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns