Traficul pe autostrada A1 Sibiu – Deva a fost reluat, după ce autoritățile l-au închis din cauza poleiului. A avut loc și un accident groaznic

Traficul pe autostrada A1 Sibiu - Deva a fost reluat, după ce autoritățile l-au închis din cauza poleiului. A avut loc și un accident groaznic

Traficul pe autostrada A1 Sibiu – Deva a fost reluat, după ce autoritățile l-au închis din cauza poleiului. A avut loc și un accident groaznic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul pe A1 Sibiu – Deva a fost reluat, pe ambele sensuri de mers, în condiții normale.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225 intrare/ieșire A1 – DN7 și 237 nod rutier municipiul Sibiu.

Un accident între mai multe mașini a avut loc duminică seara, pe Autostrada A1 Sibiu – Pitești, între Tălmaciu și Tălmăcel, în județul Sibiu. Acesta este primul astfel de eveniment rutier de la deschiderea singurului lot al Autostrăzii, cel dintre Sibiu și Boița.

În accidentul de pe Autostrada Sibiu – Pitești, între Tălmaciu și Tălmăcel, județul Sibiu, au fost implicate șase mașini, în care se aflau 9 persoane. Una dintre ele a căzut peste pod în momentul impactului și a murit.

Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier de pe lotul Sibiu – Boița al Autostrăzii Sibiu – Pitești, au fost implicate șase mașini în care se aflau nouă persoane. Un bărbat a murit.

„În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană implicată în accident, în vârstă de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Primele cercetări realizate de polițiști arată că, inițial, accidentul s-a produs între trei autoturisme. Din impact, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit.

Imediat după acest accident, în apropiere, s-a produs o altă coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe autostrada A1, pe sensul Margina – Timișoara. Foto

„Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita pericolul, a sărit între parapeții mediani ai autostrăzii, căzând în gol. În urma căderii, bărbatul a decedat. Ultimul autoturism implicat a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, spune Elena Weletr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *