Traficant de droguri, prins în flagrant la Timișoara. De mai multă vreme era cunoscut ca furnizor de amfetamină

amfetamina

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat cercetări în două dosare penale de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

CITEȘTE ȘI: Imagini impresionante surprinse pe litoralul românesc: un nor Shelf a acoperit cerul. Foto

Astfel, în cursul anului 2020, un barbat, de 25 de ani, ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (amfetamină) către consumatori din Timişoara.

Ieri, 8 iulie, bărbatul a fost depistat în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să vândă amfetamină.

În cadrul dosarului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuinţa barbatului, de unde au descoperit 60 de grame de cannabis.

Bărbatul  a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi, 9 iulie, a fost prezentat Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor din cadrul altui dosar, a reieșit că, în cursul anului 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi comercializat către diverse persoane droguri de mare risc (amfetamină), în Timişoara. Acesta ar fi obținut drogurile de la un bărbat, de 40 de ani.

În cursul zilei de ieri, 8 iulie, barbatul de 35 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de grame de amfetamină.

Ulterior, la percheziția domiciliară efectuată la locuinţa barbatului, de 40 de ani, a fost depistate 500 de grame de amfetamină si 100 de grame de cannabis.

Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentate Tribunalului Timiș, care a dispus arestarea acestora pentru 30 de zile


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns