Trafic restricționat în Timișoara, până duminică seara, pentru festivalul bicicliștilor

verde pentru biciclete 7

Traficul auto va fi restricţionat, duminică, între Podul Mihai Viteazu şi fântâna arteziană de pe Bd Coposu, la Timişoara. Zona va fi rezervată bicicliştilor, în intervalul orar 13:30 -23:00, când va avea loc Festivalul Verde pentru Biciclete, ediția a II-a.

Pentru buna desfășurare a VpBFest, și circulația mijloacelor de transport în comun de pe traseul evenimentului vor fi restricționate.

Astfel, maşinile nu vor avea acces pe Bd. Vasile Pârvan (sectorul de la intersecția cu Bd. M. Viteazu până înainte de intrarea în pasajul Michelangelo); va fi închisă traversarea prin pasajul Michelangelo; şi nu se va circula pe Bd. C. Coposu (până înainte de fântâna arteziană).

Cursă ciclistă, discuţii despre reguli şi legislaţie, întâlnire cu fotbaliştii lui Poli- totul se va întâmpla duminică, la cea de-a doua ediție a VpBFest

Comunitatea Verde Pentru Biciclete este aşteptată să concureze sau să asiste la concursul de viteză ”CriteriumTM”, pe traseul: Bulevardul Vasile Pârvan, prin pasajul Michelangelo, cu întoarcere înainte de fântâna arteziană de pe Bulevardul  Corneliu Coposu.

Pentru cei mai mici dintre bicicliști cursa va începe la ora 16:30. Începând cu ora 17:30 participanții sunt invitați să se bucure de activitățile gratuite organizate de partenerii evenimentului. Poliţiştii de la rutieră vă răspund la toate nelămuririle legate de legislația rutieră în domeniu, să testează reflexele pe bicicleta beată, iar la cortul SMURD este un curs de prim ajutor pregătit de medici.

Jucătorii de la Politehnica Timişoara le dau întâlnire suporterilor la un tenis de picior, în timp ce pasionații de cărți sunt invitați la mini biblioteca pregătită de Două Bufnițe. În plus, sunt organizate ateliere pentru toate vârstele.

La ora 19:00, pe Bulevardul Corneliu Coposu va avea loc o sesiune de yoga în mijlocul străzii; iar începând cu ora 20:30 Alexandru Ștefănescu, finalist „Românii au talent” (2018), îi va încânta pe cei prezenți cu un concert în aer liber, la intrarea în pasajul Michelangelo. Timișorenii vor avea parte și de o surpriză specială pregătită de echipa de la Altcva în pasajul Michelangelo.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Trafic restricționat în Timișoara, până duminică seara, pentru festivalul bicicliștilor

  1. Ba inchideti de tot orașul ptr mașini. (Mai ales Jeepuri intr-un oraș de câmpie!! )
    In multe orașe vestice cu primari curajosi, nu mai circula decât biciclete și sute de troleibuze și tramvaie, la fiecare minut.
    A scăzut cancerul la copii cu 50%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *