Trafic întrerupt la graniţa cu Ungaria. Șoferii așteaptă minute în șir din cauza problemelor întâmpinate la sistemul informatic al autorităților maghiare

Sunt blocaje, marți, la toate punctele de frontieră cu Ungaria.  Poliția de Frontieră a transmis că sunt probleme la sistemul informatic al autorităților maghiare. Șoferii sunt nevoiți să aștepte și 130 de minute în trafic.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Poliția de Frontieră că, începând cu ora 9.00, sistemul informatic al autorităților ungare nu funcționează, motiv pentru care nu pot fi făcute formalitățile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria. Potrivit aplicației de trafic a Poliției de Frontieră, la mai multe puncte de trecere timpul de așteptare depășește 130 de minute, atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe cel de ieșire.

„Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfășoare operativ”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns