Trafic de coșmar în Timișoara. Se circulă bară la bară în mai multe zone ale orașului

Trafic de coșmar în Timișoara. Se circulă bară la bară în mai multe zone ale orașului

Traficul este extrem de aglomerat, marți dimineață, în mai multe zone ale Timișoarei. Se circulă bară la bară, în intervalul orar 7 – 8:30, în cartierele Calea Martirilor, Șagului, Aradului, Torontalului, Buziașului.

Pe lângă ambuteiajele provocate de lucrări începute de luni bune și încă nefinalizate, numeroși conducători auto sunt extrem de agresivi în manevrele pe care le efectuează, în graba lor de a-și duce la timp copiii la școli sau grădinițe, ori de a nu întârzia la serviciu.

Cel mai dificil se circulă, se pare, pe traseul Calea Martirilor – Casa Tineretului – Sala Constantin Jude – sensul giratorul de pe bulevardul Vasile Pârvan / Michelangelo.

Trafic de coșmar în Timișoara. Se circulă bară la bară în mai multe zone ale orașului

Acolo, coloanele de autovehicule se formează încă de la ieșirea din Giroc spre Timișoara. Cauza principală, pe lângă valorile mari de trafic, sunt acele sensuri giratorii prost concepute, care au provocat mari nemulțumiri în rândul localnicilor și în privința cărora Consiliul Județean Timiș (în a cărui administrare se află drumul dintre Giroc și Timișoara) a promis că va găsi o altă soluție. Nimeni nu știe, însă, exact când se va întâmpla treaba asta…

Până atunci, șoferilor nu le rămâne decât să circule prudent, cu viteză redusă, cu ochii la drum și la ceilalți participanți la trafic (mulți sunt cei care pătrund în sensuri fără să semnalizeze!), iar pietonii, chiar și atunci când sunt pe zebră – trebuie obligatoriu să se asigure și să nu se aventureze în traversarea șoselei cu ochii ațintiți spre telefon și cu căștile în urechi!!!

În jurul orei 8:30, circulația a devenit infernală și pe traseul Pârvan – Pestalozzi / Revoluției, din cauza unui accident de circulație produs nu departe de ieșirea din pasajul Michelangelo. Au intervenit echipaje de pompieri, SMURD și poliție.

Trafic de coșmar în Timișoara. Se circulă bară la bară în mai multe zone ale orașului

Foto: Facebook / Info Trafic jud. Timiș

CITEȘTE ȘI: În Timişoara, chiriașilor li se cer prețuri cu până la 14% mai mari decât anul trecut


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Trafic de coșmar în Timișoara. Se circulă bară la bară în mai multe zone ale orașului

  1. Problema este pe mai multe străzi eu merg cu o oră înainte la lucru sa pot ajunge unde când este liber fac 7 minute și mie cel mai aglomerat mi se pare pe calea Circumvalațiunii intersecție cu Gheorghe Lazăr,dimineață mai găsești niste polițiști care dorm încă în parcarea de la DM ,intri pe verde și interesctia este plina cu alți care se baga pe roșu apoi coada de pe Circumvalațiunii este de la pasajul Jiul până în intersecția cu Gheorghe Lazăr,când nu au copii școală este mai liber, dar problema care o văd este că cei din conducerea orașului nu gestionează cum trebuie, că de exemplu dau drumul la multe lucrări care blochează străzile și în felul acesta toți sunt nevoiți să meargă pe aceste străzi aglomerate

  2. Faza e ca si pe strazile unde se circula cat de cat bine si lejer, s-au facut din vara 2023 diverse modificari ce au dus la ingreunarea traficului, nicidecum de fluzidizare. Din ce in ce mai rau mergem si este de-a dreptul insuportabil

  3. Problema principala este ca toată lumea sa „Domnit” și toată asa are o mașină sau chiar mai multe. Orice se face și pe viitor, nu va fi suficient la câte mașini sint pe strada. Soluția ar fi ca mai mulți cetățeni sa circule cu mijloacele de transport în comun și copii la fel. Dar cum toată lumea prefera cu dosul pe scaun în mașină atunci toată lumea sta lingă bara din spate a celuilalt. Va meritați soarta toti cei cu mașini. Din cauza voastră e aglomerat peste tot și tot voi va plângeti.

  4. Mucoși sunt doar cei răciți dacă cumva le curge nasul,iar noi părinți adevărați ii ștergem la năsuc, acuma eu nu știu de unde vi sau pe unde umbli de ai tupeul asta să numești copii mucoși,,dar na te lăsăm așa cum ești pt că educația cu siguranță nu o mai primești la vârsta ta.ca idee domnule constantin (fără supărare că mi am permis să îți scriu numele cu c mic)dacă nu cumva ti ai dat seama trăiești intr-un oraș mare cu multa multă populație, iar populația asta in mare parte au copii ce trebuiesc duși la școală, gradi să învețe, să capete educație multă, să nu ajungă peste ani și ani să se adreseze copiilor altora cu apelativul mucoșiii ,iar noi trebuie să ajungem la un serviciu să avem ce să le oferim copiilor noștri să nu care cumva să îi lăsăm prin ogradă și să nu ne intereseze de ei că după aceea chiar devin mucoși săraci și ce să vezi nu din cauza lor și din cauza ..ia ghicește.
    Deșteptule care ai găsit adevarata problemă, îți place să trăiești în Timișoara?atunci suporți și orele aglomerate din oraș sau dacă crezi că problemă este la noi,atunci te sfătuiesc să te muți în ce oraș mare ca Timișoara vrei tu din restul Europei,acolo sigur vei circula fără stres….dar din păcate tot bară la bară că na ,vina mucosilor lor 😀.o zi gânditoare îți doresc

  5. @Constantin, asta e comentariu de frustrat sau incult! Nu toti parintii vin in plimbare spre casa sa frece menta dupa ce isi duc copilul la scoala, unii mai si muncesc, iar locul de munca poate fi si in partea opusa a orasului. Nu poti lasa copilul de 4 ani,ex meu, pe strada in fata gradinitei singur la 7 dimineata ca sa apuci si vii acasa sa iti iei masina ca sa ajungi la lucru. Logica elementara pe care tu nu o ai, ti s-a aerisit capul cu totul cu prea multe plimbari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *