Tot mai puţină lume în pieţele timişorene

pietele timosrene

Teama de coronavirus se face resimţită şi în pieţele timişorene. Multor timişoreni le este teamă să nu contacteze periculosul virus şi preferă să cumpere legume şi fructe de la magazinele din apropiere sau chiar să renunţe la unele produse.

Din păcate, asta se întâmplă tocmai în perioada în care au apărut verdeţurile şi organismul ar avea nevoie de salată, spanac, ceapă verde şi alte alimente de sezon.

Reducerea numărului clienţilor a avut efect şi în rândul comercianţilor: tot mai mulţi sunt cei care renunţă la spaţii, neavând o rentabilitate a vânzărilor.

După cum a declarat Ioan Nasleu, directorul SC Pieţe SA Timişoara, majoritatea comercianţilor s-au conformat şi respectă regulile impuse, dar mai există şi excepţii: „Am mai găsit pe unii care nu aveau echipament adecvat.  Le-am mai dat noi măşti şi mănuşi. Din păcate, traversăm o perioadă grea şi am redus şi programul zilnic, de la 7 la 16, faţă de la 6 la 18, cum era înainte.Am luat această decizie şi pentru ca firmele de curăţenie să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii normale. Tuturor ne este greu şi îi aşteptăm pe timişoreni să vină să-şi procure produse proaspete, pentru că atunci când populaţia este bolnavă are nevoie de vitaminele care le găseşte în produsele  sănătoase”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tot mai puţină lume în pieţele timişorene

  1. Oamenii mananca (aproape) tot atata. Nu conteaza cati sunt in piata, ci cat de mult cumpara. S-a dus vremea cand era plin de oameni care doar se plimba si a celor care petrec 30 de minute ca sa alega cei mai frumosi 3 cartofi pentru care se tocmesc 5 minute.

Lasă un răspuns