Tot ce trebuie să știi despre Italia SuperEnalotto

Tot ce trebuie să știi despre Italia SuperEnalotto

Italia SuperEnalotto este una dintre cele mai populare loterii atât la nivel național, cât și internațional. Aceasta este frecventată de către pariori, deoarece nu pune în dificultate și poate aduce câștiguri de ordinul milioanelor de euro.

Jocul face parte din categoria Loto Italia 6/90 și se bazează pe combinații de numere pe care le poate alege un parior în funcție de preferințe. Loteria italiană are un istoric foarte frumos, aceasta fiind înființată în anul 1950. De-a lungul timpului, a fost adoptată de mai multe țări și a reușit să facă milioane de oameni mai fericiți.

În trecut, pariorii care doreau să își încerce norocul la această loterie trebuiau să meargă în Italia, la o agenție de pe teritoriul țării pentru a alege numerele favorite. Totuși, aceste vremuri au trecut, iar acum oricine poate cumpăra un bilet, indiferent de locația din care provine. Totul poate fi realizat într-un timp foarte rapid dacă jucătorul are acces la internet și beneficiază de un smartphone, PC sau o tabletă. Experții noștri ți-au pregătit toate informațiile pe care trebuie să le știi în acest articol despre Loto Italia 6/90 și care sunt potențialele câștiguri.

Cum funcționează Italia SuperEnalotto?

Dacă este prima dată când auzi de Loto Italia 6/90 nu trebuie să îți faci griji, deoarece jocul nu este foarte complicat. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă jucătorul este să aleagă 6 numere cuprinse între 1 și 90 și să selecteze un număr cuprins în intervalul 1 și 20. După ce a ales potențialele numere câștigătoare, acesta va trebui să aștepte următoarea extragere pentru a vedea dacă e câștigător.

De reținut că extragerile la Italia SuperEnalotto au loc în fiecare săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă la ora 20:00. Șansele de câștig nu sunt foarte mari, însă există posibilitatea de recupera banii pariați sau chiar de a obține un profit ceva mai avantajos. Un lucru este cert, dacă ai câștigat jackpot-ul cel mare, vei avea o sumă considerabilă de bani în contul tău.

Cât de mult poate câștiga un parior?

Premiul garantat minim pentru un jackpot valorează 1.3 milioane, însă acesta poate fi majorat dacă în ediția anterioară nu a existat un câștigător. Cel mai mare jackpot câștigat din istoria Italia SuperEnalotto a fost de 170 milioane de euro. Câștigul a fost împărțit unui grup de 10 oameni care au pariat folosind funcția de pariere în grup în anul 2010.

Nu îți poți imagina cât de mulți bani poți câștiga pariind sume extraordinar de mici în raport cu valoarea unui jackpot. Biletele valorează minim 3 euro, iar acestea pot fi cumpărate la orice oră și din orice locație. Indiferent de suma pe care o vei câștiga, nu trebuie să îți faci griji în legătură cu banii, deoarece loteriile sunt licențiate, au sponsori recunoscuți la nivel internațional și îți vor aduce banii în cont în cel mai scurt timp.

Nu rata șansa de a câștiga premiul cel mare și ia acest lucru ca pe o distracție!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns