Topul Firmelor se va desfășura online

topul firmelor 2

Topul Firmelor din județul Timiș, un eveniment de gală pentru mediul de afaceri bănățean, se va desfășura online în acest an. Evenimentul care răsplătește cu trofee cele mai performante companii timișene va bifa ce de-a 27-a sa ediție se va desfășura de această dată în mediul virtual, în data de 4 decembrie, din pricina riscului de infectare cu noul coronavirus. Clasamentul întocmit pe baza bilanțului contabil din 2019 reunește aproape 11.000 de firme din Timiș. ”A devenit deja o tradiţie ca printre cele mai importante evenimente de business ale anului să se numere Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, sărbătoarea celor care și-au respectat angajamentul la excelență.

CITEȘTE ȘI: Un autoturism a luat foc în mers pe autostradă, în Timiș

Într-un an marcat de o triplă aniversare  – 170 de ani de la înființare prin Patenta Imperială a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activității ca prima cameră de comerț teritorială din România postrevoluționară și 15 ani de la darea în folosință a Centrului Regional de Afaceri, gala aduce pe podiumul laureaților pe cei mai buni dintre cei buni. Laureații sunt stabiliți conform unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe șapte domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime.

CITEŞTE ŞI: Coronavirus: Rata de infectare în Timișoara a scăzut ușor, ajungând la 8,02 la mia de locuitori

Totodată, 190 firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii nouă ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă”, precizează CCIA Timiș. În actualele condiţii dificile cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale și mesajele de salut vor fi înregistate, cu respectarea resticțiilor în vigoare, iar ulterior vor fi integrate în montajul final al evenimentului.

Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie 2020, începând cu ora 19. Informații suplimentare și înscrieri de participare pot fi obținute la numărul de telefon 0728.069.281, e-mail: [email protected] Site-ul evenimentului are adresa www. top.cciat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns