Trei consilieri județeni timişeni, în roluri de ”saci cu cartofi”

Absolut uluitor! Timp de trei ani și jumătate, trei consilieri județeni nu au deschis gura în ședințele forului de conducere al Timișului! Practic, dacă în locul lor se puneau trei saci cu cartofi, nu era nici o diferență. Din 2012 și până în acest moment, cei trei aleși județeni nu au luat niciodată cuvântul, nu au adresat nici o întrebare și nu au făcut nici o interpelare.

Este vorba de Ion Davițoiu, Deian Plavoșin și Ioan Ștefan Szatmari, consilieri pe care timișenii i-au ales să îi reprezinte. Discreția absolut totală are, însă, și o parte bună: nici unul dintre cei trei nu poate fi suspectat de trafic de influență!

În aceeași linie a lipsei de activitate, există un top al consilierilor județeni care au vorbit extrem de rar, fiind într-un fel de șomaj tehnic: Oana Gaita – o singură luare de cuvânt, Bianca Gavriliță, Gabriela Crăciunescu, Dorin Cutu și Mihai Ritivoiu (fiecare cu câtre trei deschideri de gură) și Mihăiță Bojin, cu șase luări de cuvânt.

În partea opusă, a consilierilor cu cea mai mare poftă de vorbă, topul întrebărilor și interpelărilor este următorul: Marius Martinescu – 412; Marian Vasile – 322, Tiberiu Lelescu – 179; Marin Popescu – 170. Firește, faptul că unii consilieri sunt mai guralivi decât alții nu înseamnă automat că sunt și mai eficienți, dar constituie, totuși, un indicator al activității aleșilor județeni. Mai ales în cazul primilor trei menționați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.