Toate cele șapte vaporașe au ajuns pe Bega

Flota timișoreană este în formulă completă, după ce au fost așezate pe apă Huniade, Ferdinand și Savoia, care au putut fi urmărite joi în zona autogării din Iosefin.

Cele trei se alătură primelor patru – Burebista, Decebal, Traian și Glad – deja sosite și intrate în probele funcționale încă de acum câteva săptămâni.

Ambarcațiunile reprezintă contribuția Primăriei Timișoara la proiectul cu finanțare europeană de reabilitare a malurilor Begăi.

Deocamdată, nici oficialii RATT, în grija cărora se află vaporașele, nici cei ai municipalității nu au lansat un termen de la care transportul public pe apă va avea un program bine stabilit și un cost fix.

Oricum, prețul unui bilet va fi de doar un leu pe călătorie, întrucât legislația nu permite transportul gratuit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Toate cele șapte vaporașe au ajuns pe Bega

  1. Se lauda primarul ca de la 1 Iunie vor circula pe Bega. Din nou a vorbit aiurea, au circulat in probe iar din 21 Iunie.. pauza pentru revizii. Poate totusi de 23 August vor circula!

  2. Greva foamei de opt zile
    Un pensionar timișorean nu a primit pensia pe luna iulie. De fapt i-a intrat în cont și i-a fost după zece minute retrasă integral de către Casa Județeană de Pensii Timișoara, pe motivul că s-a primit „informația” că beneficiarul ar fi decedat. Recunoscându-și greșeala, funcționarii Casei l-au convocat să-și aducă buletinul în original, lucru care s-a petrecut imediat. Cu toate astea nici acum, după opt zile, pensionarul nu și-a primit banii, în consecință a intrat în greva foamei.

Lasă un răspuns