Titu Bojin este singurul specialist care face apele să curgă de la vale la deal

titu bojin este

În urmă cu exact zece ani, PSD tocmai fusese dat afară de la guvernare şi asistam la aceeaşi nebunie manifestată ca şi acum: schimbarea directorilor de la instituţiile deconcentrate. PDL, care tăia şi spânzura la acea vreme, s-a mişcat mult mai repede decât o face PNL în zilele actuale şi în câteva săptămâni a schimbat toţi şefii care nu erau din partidul portocaliilor de atunci.

CITEȘTE ȘI: Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident mortal. Video!

Cu o singură excepţie: Titu Bojin, la Direcţia Apelor Banat. Puţini erau, însă, cei care credeau că Bojin, cât era el de abil, putea să lupte cu tăvălugul pedelist, aşa că şi schimbarea sa părea inevitabilă, fiind doar o chestiune de timp. Erau, deja, pregătite nume cu persoanele care urmau să conducă direcţia respectivă, considerată una dintre cele mai importante din regiune.

Presiunile la adresa lui Constantin Ostaficiuc, marele decident al acelor vremuri, nu conteneau, pedeliştii timişeni dorind cu orice preţ să acapereze şi „Apele Banat”, o companie mai mult decât ispititoare. „Aveţi puţintică răbdare!”, le-a spus Ostaficiuc celor din imediata sa apropiere, lăsând iniţial să se înţeleagă că era vorba doar de nişte formalităţi. În realitate, „Costi” trăgea de timp, pentru a mai domoli asaltul celor din jurul său. Cu toate acestea, presiunile s-au reluat şi Ostaficiuc a fost nevoie să schimbe abordarea, pentru a-l salva pe Bojin de la înlocuire. Aşa că noua poziţionare a sunat cam aşa: „Băi, voi sunteţi nebuni? Cum să-l schimbăm pe Bojin, care e cel mai mare specialist în domeniu? Ce ne facem dacă, Doamne-fereşte, ne trezim iarăşi cu nişte inundaţii ca acelea din 2005? Cum gestionăm situaţia?”. Pedeliştii ahtiaţi după funcţia lui Bojin au rămas cu gurile căscate, iar unul dintre ei, mai hâtru de felul său, i-a pus lui Ostaficiuc o întrebare de o savoare inegalabilă: „Şefu , dar ce mare minuni poate să facă Bojin dacă vin apele peste noi? Le poate face el să curgă de la vale la deal?”. Iar răspunsul lui „Costi” a fost la fel de spectaculos: „Da, le poate face să curgă de la vale la deal”, mesajul fiind clar pentru toată lumea: Bojin trebuie să rămână şef la „Apele Banat”, aşa cum s-a şi întâmplat.

După zece ani, trăim, iată, o experienţă copiată la indigo în cazul Direcţiei Apelor Banat, cu diferenţa că decidentul politic în cazul lui Titu Bojin nu mai este Constantin Ostaficiuc, ci Nicoale Robu, şeful PNL Timiş. Bojin i-a transmis public, deja, un mesaj lui „Lae”, aşa cum îl alintă pe primarul Timişoarei, în care îi atrage atenţia cât de mult ar fi afectată instituţia în cazul în care el ar fi demis: „Eu cred că Lae are un pic de minte, că nu e copil”. Traducând mesajul într-un limbaj corespunzător întâmplării de acum zece ani, trebuie ca şi Nicolae Robu să conştientizeze că Titu Bojin este singurul specialist care poate face apele să curgă de la vale la deal. Că doar nu e copil, ca să creadă altceva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Titu Bojin este singurul specialist care face apele să curgă de la vale la deal

  1. se vede cat de competent este Bojin dupa starea pistei de biciclete de pe digul canalului Bega de care el s-a ocupat de la constructie pana astazi. Pe langa faptul ca nu are nici o fundatie, asfaltul fiind turnat direct pe pamant, specialistul lu peste prajit nici macar nu a REFACUT si CONSOLIDAT DIGUL! La prima inundatie precum cea din 2005 digurile vor ceda din nou pentru ca la toate lucrarile au fost sifonate fondurile care ulterior au fost redirectionate spre palatul din piata Maria!

  2. Sa ne explice Titu Bojin cum de s-au intamplat inundatiile din Timis din 2005, cele mai serioase din istoria Banatului, cand masurile de preventie n-au fost puse in practica pentru ca ar fi afectat investitiile unor prieteni.

    1. Acest buldozerist ar trebui sa se lase la vatra,caci pe unde a trecut el a facut ravagii ca si lacustele.Ai ciugulit destul mai comunistule ,ar trebui sa-ti fie rusine si retrage-te caci esti deja pensionar sau nu te mai satură Dumnezeu.

Lasă un răspuns