Tineri cu care de mândrim: Iulian, din Giroc, a fost admis fără concurs la Academia Forţelor Terestre, ca urmare a rezultatelor din perioada studiilor liceale

Tineri cu care de mândrim: Iulian, din Giroc, a fost admis fără concurs la Academia Forţelor Terestre, ca urmare a rezultatelor din perioada studiilor liceale

Giroceanul Iulian Florea, absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a fost admis la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu fără a mai susţine concurs de admitere, ca urmare a distincţiilor obţinute pe timpul studiilor liceale, la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare şi concursurilor naţionale aprobate şi finanţate de Ministerul Educaţiei.

Iulian a obţinut în anul 2019 Premiul II la Concursul Naţional Interdisciplinar „Cultură şi civilizaţie în România” (etapa naţională).

„Iulian s-a remarcat în colegiul militar prin participarea la numeroase concursuri şi olimpiade şcolare din sfera umanistă, fiind un elev extrem de implicat şi în activitățile de voluntariat ale colegiului. Absolventul a făcut parte şi din echipa de dezbateri și a fost membru al cercului de jurnalism al colegiului.

Felicitări, Iulian, îți dorim succes în toate activităţile tale viitoare!

Potrivit legislaţiei în vigoare, absolvenţii de liceu care au obţinut în perioada studiilor liceale distincţii la faza naţională a olimpiadelor şi concursurilor şcolare recunoscute de Ministerul Educaţiei beneficiază de dreptul de a se înscrie, fără susţinerea concursului de admitere, la programele de studii universitare de licență”, scrie pe pagină de Facebook a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns