Timișul a depășit 3.700 de îmbolnăviri. Din ce localități sunt cele mai recente cazuri de coronavirus

Coronavirus: Bilantul zilei de 11 septembrie

Județul Timiș a ajuns la 3.706 de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Ieri, autoritățile au raportat 65 de cazuri noi (30 în Timișoara, patru în Dumbrăvița, câte trei la Dudeștii Vechi, respectiv Giroc, Sânnicolau Mare și Recaș, câte două la Buziaș, Periam și Cenad și câte unul la Chișoda, Pustiniș, Murani, Șag, Iecea Mare, Soca, Gelu, Traian Vuia, Folea, Cebza, Gătaia, Moșnița Nouă și Giarmata) și patru decese.

CITEȘTE ȘI: Medicul Virgil Musta, recomandări în ziua alegerilor locale pentru a minimiza riscul de infectare la vot

Două dintre testele pozitive au fost înregistrate în rândul cadrelor medicale. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 14 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Ieri, în spitalele COVID-19 din județul Timiș erau internați 163 de pacienți.

Sunt active focarele de boală la Zoppas Sannicolau Mare (43 cazuri), la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Lugoj (76 cazuri), la unitatea omonimă din Periam (13 cazuri), precum și la cel din Timișoara (patru cazuri), la Centrul pentru vârstnici Tutunaru (37 cazuri), Școala Gimnazială nr. 19 “Avram Iancu” (trei cazuri), Liceul Logos (șapte cazuri), Gelco Prod (11 cazuri) și la Clinica Nefromed (patru cazuri).

Peste 1.600 de cazuri noi în țară

Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 96.158 au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.629 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 600 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns