Timişorenii s-au lămurit cum stă treaba cu brandurile. Hainele de firmă nu mai sunt la mare căutare în burgul bănăţean

second hand

Vitregiți, zeci de ani, de posibilitatea de a avea lucruri din Occident, după căderea comunismului, românii au încercat să se răzbune. Hainele și pantofii de producție autohtonă au fost rapid date la o parte și înlocuite cu piese fabricate de branduri renumite.

Atât de mare a fost goana după tot ceea ce era de firmă, încât treningurile și pantofii sport precum Adidas sau Nike au ajuns să fie purtate aproape în orice împrejurări, devenind un fel de uniformă națională.

Încetul cu încetul însă, românii s-au cam lămurit cum stă treaba cu brandurile. Din cauza calității tot mai slabe a produselor pe care le livrează pe piața românească, firmele internaționale au ajuns să nu mai aibă atât de mare căutare printre români, mulți dintre aceștia reorientându-se spre produsele autohtone sau spre magazine de tip outlet și second-hand.

Nemulțumirile clienților vizează atât calitatea materialelor, cât și modul în care sunt confecționate produsele. De pildă, pantofii de tip sport ce poartă marca unei anumite firme, garantați, în alte țări, că pot fi purtați mai mulți ani, se uzează sau se desprind după doar un sezon.

Taioarele pentru dame, tot de la firme cunoscute, sunt trimise în magazinele din România fără căptușeală, fermoarele și tivurile sunt cusute grosolan, materialele din care sunt confecționați blugii încep să se destrame după doar câteva spălări. Numerele hainelor au suferit și ele modificări, cel mai mic dispărând în cazul unor branduri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişorenii s-au lămurit cum stă treaba cu brandurile. Hainele de firmă nu mai sunt la mare căutare în burgul bănăţean

  1. De ce ne se dau adresele magazinelor ANAF? As vrea sa vizitez un asemenea magazin in Bucuresti, dar nu stiu unde sunt localizate

Lasă un răspuns