Timişorenii racordaţi la Colterm vor avea din nou căldură noaptea. Până când e valabilă măsura şi ce pot face cei care nu vor să consume energie

Primăria cere iarăşi ajutor de la Bucureşti, ca să nu se răcească din nou caloriferele timişorenilor

„Din cauza înrăutățirii prognozei meteo, care preconizează temperaturi minime nocturne până la 6 grade, pentru mai mult de trei zile consecutiv, începând de luni, 29 aprilie 2019, Colterm SA va relua livrarea energiei termice pentru încălzire pe timp de noapte. Astfel, vom relua furnizarea căldurii la temperaturi redus, între orele 19-9”, a informat societatea.

Cei care nu doresc să consume energie termică pentru încălzire în perioada următoare au posibilitatea de a închide vanele de branșament sau una dintre vanele de izolare ale contorului de energie termică.

„Vă reamintim că, potrivit Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiul Timișoara sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an. Pentru sistarea totală a căldurii, temperaturile trebuie să fie peste 10 grade Celsius timp de trei zile consecutiv, atât ziua cât şi noaptea”, a precizat Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.