Timişorenii nu mai vor zgomot infernal. Clubul Heaven, sancţionat

heaven

Mulţi timişoreni se plâng de zgomotul mult prea mare care se aude din cluburile din Timişoara.

Unul dintre aceste cluburi a fost sancţionat, de poliţiştii locali.

Poate dacă sunt arşi din când în când la buzunare, patronii cluburilor se pun în legalitate.

Polițiștii locali au aplicat în aceste zile o sancțiune contravențională societății comerciale Elaine SRL (Club Heaven), deoarece a încălcat prevederile Legii 61/1991 republicată, tulburând liniștea locatarilor prin folosirea aparatelor muzicale la intensitate mare la punctul de lucru din zona Stadionului Dan Păltinișanu.

În weekend-ul 5-7 iulie, la Dispeceratul Poliției Locale au fost primite mai multe sesizări de la cetățenii care locuiesc pe străzile Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Arieș, Spitalul Județean, zona Soarelui, iar în urma verificărilor efectuate la fața locului polițiștii locali au constatat că aspectele sesizate se confirmau. Deoarece reprezentantul societății nu a fost prezent la fața locului, la momentul respectiv, acesta a fost invitat la sediul Poliției Locale și sancționat contravențional cu o amendă de 500 lei.

Ca urmare a faptului că pe timp de vară numărul sesizărilor de acest gen este în creștere, Poliția Locală Timișoara atrage atenția tuturor celor care nu respectă prevederile legale referitoare la tulburarea liniștii publice în special pe timp de noapte și desfășoară astfel de activități de natură să producă disconfort cetățenilor orașului că va lua toate măsurile legale în acest sens.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Timişorenii nu mai vor zgomot infernal. Clubul Heaven, sancţionat

  1. Chiar sunteti comici cu amenzile dnilor politisti,ptru o batrinica ,care vinde zarzavat aveti aceeasi amenda. Rusinos! Cit despre dnul primar ,nu toata lumea doarme n primarie,unii mai si lucreaza si isi doresc sa doarma noaptea.

  2. Pe cind cu controalele si la cluburile din pta unirii,se aude muzica pina la primarie ,drogatii distrug totul in calea lor,cosuri de gunoi,indicatoare de circulatie,……..

  3. Aceeasi problema si azi…bass cat cuprinde in zona Stadion…Primaria m-a pasat la Pol Locala,acestia la Pol sect 2 si in final miezul noptii aceeasi muzica data tare.Ne meritam soarta,toate institutiile sunt corupte si incompetente…au murit oamenii degeaba in Revolutie…halal…

Lasă un răspuns