Timişorenii, invitaţi să-şi spună povestea la „Pedalarea de primăvară”

pedalare

Organizaţia „Verde pentru biciclete” le dă întâlnire timişorenilor la „Pedalarea de primăvară”, care va avea loc în 9 aprilie, cu începere de la ora 10, pe platforma Timco.

Tema acestei ediţii este ”Rescriem povestea”, pentru că fiecare dintre participanţi are cel puțin o poveste interesantă de spus legată de mersul pe bicicletă. Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii).

Cei care nu au încă un număr de bicicletă vor primi unul în mod gratuit. Partenerii sportivi SmartFit Studio vor realiza un spectacol antrenant pentru bicicliști, iar reprezentanţii Fabulous Baskets vor prezenta noi modele pentru coșuri de biciclete. De la ora 11, se va porni pe următorul traseu: Casa Verde pentru Biciclete (platforma Timco) – Calea Circumvalațiunii – Strada Gh. Lazăr – Bulevardul Cetății – Strada Miresei – Calea Aradului – Strada Alexandru Ioan Cuza – Mărășești – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Splaiul Protopop Melețe Drăghici – Splai Andrei Mocioni – Bulevardul Revoluției din 1989 – Pod Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu – Pasaj – Bulevardul V. Pârvan – Plaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul Republicii – Str Sf. Ioan – Str. Vlad Delamarina – Piața Libertății. Membrii organizației European Medical Students’ Association – Timișoara îi vor însoți pe biciclişti pe traseu și se alătură voluntarilor „Verde pentru Biciclete” în asigurarea siguranței în trafic, pregătiți în orice moment să intervină în caz de accidentare.

La finalul pedalării, micii participanți sunt invitaţi să participe la un spectacol susținut de Magic Oz.

În cadrul acţiunii se vor oferi premii din partea „Arsenal Park” (cinci premii care constau în câte o noapte de cazare pentru două persoane și acces dublu de o zi la AquaPark Arsenal) şi „SmartFit Studio” (15 abonamente de o lună de full fitness, valabile până în luna mai inclusiv).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *