Timișorenii, invitați la un… spectacol pe cer

avioane

În data de 23 iunie, de la ora 19, iubitorii spectacolelor aeriene sunt invitați să urmărească o desfășurare impresionantă de acrobații pe cer, la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara.

Aeronave militare, acrobații aeriene, parașutiști și efecte pirotehnice sunt doar câteva dintre ingredientele care vor face din a V-a ediție a mitingului aerian ”Timișoara Air Show” un spectacol de neuitat.

CITEȘTE ȘI: Şocant: femei bătută cu bestialitate, în plină stradă, nimeni nu intervine. Video

Pe cer vor evolua piloții Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi formațiuni de aeronave MIG21, formaţia de acrobație aeriană Hawks of Romania, parașutiștii Blue Wings, formația de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicans, piloţii de la formaţia ASALT (care vor face acrobații alături de Skybolt of Romania, singurul avion biplan de acrobaţii din România), precum și iacării Acobați.

La sol, spectatorii vor putea viziona o expoziție statică de aeronave și standuri cu aeromodele.

După terminarea show-ului aviatic va urma o repriză muzicală. Vor fi amplasate și standuri de vânzări produse alimentație publică.

Pentru organizarea mitingului aviatic, Aeroportul Internaţional Timişoara va avea sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Ministerului Apărării Naționale, al Primăriei Ghiroda, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *