Timișorenii de pe mai multe străzi și două spitale din municipu rămân fără apă caldă și căldură

Se oprește apa caldă în două zone întinse din Timișoara

Timișorenii de pe mai multe străzi și două spitale din municipu rămân fără apă caldă și căldură

Colterm anunță că întrerupe, vineri, 4 noiembri, apa caldă și, în unele zone, și căldura, pentru realizarea unei lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

CITEȘTE ȘI: Directorul general al E.ON România: ”Nu găsim energie în piaţă pentru anul viitor şi nu putem să le spunem clienţilor noştri ce preţ vor avea” / ”În fiecare zi avem cu 9 milioane de lei mai puţin în cont seara, decât dimineaţa şi aşa nu mai putem să continuăm

Astfel, de la ora 08:00 până la ora 22:00, se întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii la PT 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

Iar de la ora 08:00 la ora 16:00, se întrerupe doar furnizarea apei calde de consum, la PT 7C.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bv. Eminescu, C.D. Loga, Enescu, Privighetorilor, Trandafirilor.

”Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, transmite Colterm.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *