Timişorenii de pe mai multe străzi, două zile fără apă caldă şi căldură

Locuitorii unui alt mare oraș din România vor sta în frig. Primăria nu mai are bani pentru gaz

Timişorenii de pe mai multe străzi, racordaţi la sistemul centralizat, vor rămâne fără apă caldă şi căldură. „În vederea finalizării unor lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 13, Diana și 50, din ziua de miercuri, 13 octombrie, începând de la ora 8 și până în ziua de joi, 14 octombrie, până la ora 24.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie, F.C. Ripensia, Arieș, Bv. Eroilor de la Tisa, Cluj, Constanța, Craiova, Diana, A. Saligny, Tineretului, Martir Cristina Lungu, Feleacul, Surorile Martir Caceu.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a comunicat Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns