Timișoreni surprinși de camerele de supraveghere când aruncau gunoiul pe domeniul public. Poliția locală i-a sancționat (video)

supraveghere

Timișoreni surprinși de camerele de supraveghere abandonând gunoiul pe domeniul public. Poliția locală i-a sancționat (video)

Poliția Locală Timișoara a continuat, în ultima lună, verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, fiind descoperite mai multe situații de acest gen cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în diferite zone din oraș.

Astfel, o persoană a fost depistată abandonând resturi din locuință la intersecția străzilor Brașov cu Plevnei, alte două tot în zonă, la intersecția Brașov cu Filaret Barbu.

CITEȘTE ȘI: S-a stins din viaţă unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi din vestul ţării

În cazul celor care au abandonat cantități mai mari, sancțiunile au fost de câte 10.000 lei, conform OUG 92/2021, iar la celalalte câte 1000 lei, conform HCL 454/2017.

În total, pentru abandonarea de deșeuri au fostaplicate 11 sancțiuni, în valoare totală de 28.500 lei. Verificările polițiștilor locali continuă, reamintind totodată cetățenilor să evite să abandoneze deșeurile pe domeniul public deoarece sancțiunile sunt foarte mari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *