Timişoreanul Gabi Torje, mesaj direct pentru Rădoi: “Vreau la Naţională!”

Gabriel Torje (30 de ani), fotbalistul celor de la Larissa (locul 3 din 8 în play-out-ul din Grecia), își dorește să joace din nou pentru echipa națională a României.

„Nu am vorbit cu nimeni, nu am fost căutat de nimeni. A fost şi foarte greu, pentru că nu am avut echipă o perioadă mai lungă. Abia acum am început să joc, din februarie, meci de meci. Dacă voi fi contactat, îmi doresc cu mare, mare ardoare şi cu multă plăcere să fiu convocat la echipa naţională, este mesajul transmis de timişorean selecţionerului Mirel Rădoi.

Pe plan personal, mi-aş dori să îmi ajut cât mai mult echipa, să dau cât mai multe goluri şi, cel mai important, să fiu sănătos. Mi-aş dori să ajung la turneul final”, a spus Torje, citat de TV Telekom Sport.

După ce a stat fără contract timp de șase luni, Torje și-a găsit în sfârșit echipă în luna februarie. Mijlocașul de bandă cu 55 de selecții și 11 goluri pentru națională a semnat pe 5 luni cu clubul grec Larissa, acord la care mai are opţiune pentru un sezon suplimentar.

Sursa: gsp.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns