Timișoreanul Florin Călinescu, dialog inedit cu manelistul Dani Mocanu pe TikTok: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk“ (video)

Timișoreanul Florin Călinescu, dialog inedit cu manelistul Dani Mocanu pe TikTok: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk“ (video)

Florin Călinescu a avut un dialog controversat cu Dani Mocanu pe Tik Tok. Prezentatorul TV l-a criticat pe manelistul care se află în prezent în arest la domiciliu.

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2. Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani”, a spus Florin Călinescu în timpul LIVE-ului cu Dani Mocanu, potrivit Libertatea.

În timpul dialogului, cântărețul de manele a scos mai multe teancuri de bani pe masă, ocazie cu care a fost criticat de Călinescu, care i-a spus că nu se compară cu bogații lumii.

„De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală? Nu pot să spun că tu cânți, tu protestezi. Te-ai îmbogățit?”, a adăugat prezentatorul TV.

„Sunt amărât, sunt amărât! Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, a răspuns cântărețul, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Artmedia Timișoara păstrează vie amintirea marilor noştri actori. Au făcut parte din generația „sufletelor tari” care ne-au ținut sănătoși la cap în vremuri neprietenoase

Prezentatorul a menționat în timpul dialogului că Dani Mocanu nu este „Titi Durul”, precizând că „dacă te uiți la o panseluță plângi”. În replică, cântărețul a recunoscut că plânge la unele filme de dragoste sau la cele cu animale, conform adevarul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *