Timișoreanul Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele. Dezvăluirea îndrăgitului prezentator TV: „Poți să fii Ioana d’Arc…” (Video)

Florin Calinescu 2

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi, însă este foarte discret când vine vorba despre viața lui personală. Deși e pus tot timpul pe glume și e mereu amuzant, vedeta Pro TV a trecut prin adevărate drame. Pentru prima dată a acceptat să vorbească despre faptul că a fost diagnosticat cu cancer.

CITEȘTE ȘI: Directorul unui liceu, ameninţat cu moartea de un traficant de droguri prins cu ”marfă” destinată elevilor

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular sau, popular spus, cancer de piele. O tumoră localizată la nivelul nasului, care semăna cu o bubă la început, care a crescut lent în dimensiune, iar în ultima fază a început să ulcereze și părea că nu se vindecă.

CITEȘTE ȘI: Cerşetor olog, dezbrăcat în stradă de poliţiştii locali (Video)

„Acum câțiva ani, am găsit o chestie ciudată la nas. M-am prezentat la doamna doctor și era o formă ușoară din zona oncologică. E și greu de operat aici. Nasul probabil e cel mai greu de ascuns. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a declarat Florin Călinescu pentru site-ul drleventercentre. com, explicând a apelat pentru diagnosticare la o tehnologie care își dă rezultatul pe loc.

A ținut totul secret

Florin Călinescu a ținut totul secret, însă acum spune că a reușit să învingă această boală și consideră că experiența lui poate deveni exemplu pentru ceilalți. Astfel, a acceptat să facă parte din campania lansată de Fundația pentru sănătatea pielii privind prevenția cancerului de piele.
Celebrul actor a dezvăluit că a apelat la o intervenție chirurgicală prin microchirurgia Mohs, care permite verificarea în timp real a întinderii tumorii în țesut, prin biopsii repetate. S-a scos tumora cu toate rădăcinile, iar apoi s-a închis operația.

CITEȘTE ȘI: O româncă de 25 de ani şi-a scos la licitaţie virginitatea pe internet. Ce oferte a primit

“Nu mai treci prin teroarea așteptării, 2-3 săptămâni, așa afli pe loc rezultatele biopsiilor și așa poți să afli pe loc și că e bine. Asta, psihic, te scutește de un chin și de un calvar. Acum e ok. Era o poveste care nu te omoară, dar netratată își mănâncă tot țesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”, a mai povestit Florin.

CITEȘTE ȘI: 17 februarie, zi fatidică! Šaban Šaulić, cântărețul iubit în tot Banatul, ar fi fost asasinat. Video

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather.” a mai precizat Florin Călinescu.

După operație, Florin Călinescu a rămas cu un semn în jurul nasului, dar după o scurtă perioadă, acesta a fost corectat cu laserul, din punct de vedere estetic.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoreanul Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele. Dezvăluirea îndrăgitului prezentator TV: „Poți să fii Ioana d’Arc…” (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *