Timișoreanul Dan Negru explică de ce nu se… implică

Cunoscut datorită emisiunilor TV pe care le prezintă, timișoreanul Dan Negru și-a făcut un renume și prin prisma publicării pe rețelele de socializare a opiniilor sale, de multe ori acide, în privința unor evenimente care se desfășoară în România sau în lume.

Scandalul de pe scena politică din România pare că l-a lăsat rece pe Dan Negru, spre uimirea fanilor săi.

Nici un rând despre Dragnea, Iohannis, statul paralel sau mișcările de stradă. Iată că timișoreanul a oferit o explicație în acest sens.

”Celor mulți care mă acuză că nu mă interesează politica de azi:
În anii ‘90 făceam radio în Timișoara la postul public care se auzea până spre București și dincolo de München.

În 10 octombrie ‘92, în ziua turului 2 al prezidențialelor eram de serviciu împreună cu Ioan Crăciun, membru fondator al Societății Timișoara.

Pe repet dădeam hitul <<Go Johnny, Go>> a lui Chuck Berry. A doua zi, România a votat masiv. Cam de atunci mi se rupe de politica din România.

După fotografia asta, n-a mai existat nimic… Unde erați atunci?”, a scris bănățeanul postând și fotografia la care face referire.

2 Comments
ghiocel trandafir poanta 29/06/2018
grigore vasiliu birlic marele artist era moldoveav? desigur dar un moldovean de valoare.
birlic 28/06/2018
Dane ,ce te face sa crezi ca era mai bine daca...,ca doar Colegii celor din fotografie au pastorit Timisoara cam 15 ani si... cu ce ne-am ales ,cu cateva afaceri oneroase cu Germania cu tramvaie si cu datorii mari din Bug. local ,dar ne-au ramas liniile de tramvai.