Timişoreanul Adrian Zaluschi va juca la CSC Dumbrăviţa

Timişoreanul Adrian Zaluschi va juca la CSC Dumbrăviţa

CSC Dumbrăviţa a oficializat cel de-al cincilea transfer din această pauză competiţională. Este vorba despre Adrian Zaluschi, un mijlocaş central de mare experienţă care în ultimul an şi jumătate a evoluat la Politehnica Timişoara.

Acesta s-a născut la 2 decembrie 1989 la Timişoara. La nivel de seniori a activat până în 2012 la FC Timişoara (cu o perioadă de împrumut la ACU Arad), Millenium Giarmata (2012-2013), UTA Arad (2013-2015), Ripensia Timişoara (2015-2020, cu o perioadă de împrumut pentru o jumătate de sezon la ACS Poli Timişoara, în primăvara anului 2018), Dunărea Călăraşi (2020-2021), Minaur Baia Mare (2021) şi Politehnica Timişoara (din vara anului 2021).

Pe prima scenă a fotbalului românesc, Adrian Zaluschi a disputat trei meciuri pentru ACS Poli, iar în actualul sezon a bifat opt apariţii şi un gol pentru Politehnica în Liga a II-a. El a adunat în eşalonul secund 114 meciuri şi şapte goluri.

„Zalu” completează lista sosirilor din această iarnă, pe care se mai află fundaşul Abdoulaye Niakate, mijlocaşii Ouadie Salhi şi Alexandru Piftor şi atacantul Alexandru Capătă.

CITEŞTE ŞI: S-a întors la școală! După 15 ani de când a renunțat la facultate, un senator de Timiș a reînceput să studieze managementul, dar de la distanță

În altă ordine de idei, alb-verzii se află în plin cantonament, desfăşurat la Pensiunea Genesa din Dumbrăviţa. Primul amical din acest stagiu de pregătire a avut loc ieri, după închiderea ediţiei, cu divizionara a treia Şoimii Lipova. Partida s-a desfăşurat pe stadionul „Comunal” din Pişchia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *