Timişoreanca Maria Grapini prevesteşte înfrângerea lui Kovesi: „Dumneaei a dat o informație falsă. Francezul are prima șansă”

Timişoreanca Maria Grapini prezice un eșec pentru fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, în cursa pentru șefia Parchetului European. Europarlamentarul român o acuză pe Kovesi că ar fi mințit privind succesul său în plan profesional, potrivit stiripesurse.ro.

„Cred că francezul are prima șansă. Dumneaei a dat o informație falsă. Spune că a obținut cel mai bun bilanț la instituția pe care o dorește, am văzut cu toții bilanțul și știm că nu e așa. Să ajungă procuror e o ambiție personală. La restul de întrebări nu mi se pare că a dat răspunsuri interesante. A spus că va cere prioritizarea dosarelor. Ea e obișnuită să decapeze”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini, la RTV, potrivit stiripesurse.ro.

15 Comments
Dan A. 26/03/2019
Sunt convins ca are puteri de prezicatoare! Daca ne uitam bine la ea are un pic trasaturi din Baba Vanga, un pic din Mama Omida. Doar caracterul e 100% de la Dragnea.
costyon 23/03/2019
Fără cuvinte viața merge înainte ....de votat nu mai votez da pe vot îl anulez de la revoluția din "89 nu ne merge bine nouă ci la cei care sunt aleși ca ei se îmbogățesc și noi rămânem tot așa ...cu votarea. ....
Ioan Morar 28/02/2019
Acum ai devenit si prezicatoare, "isteato"?
Bauauau 27/02/2019
Impresia mea este că dna Grapini , dna Elena și dna Mariana U sunt aceeași persoană. După limbaj
Un cetatean 27/02/2019
Doamnelor ,domnilor , care comentati si jigniti, va place sa traiti in minciuna si sa va balacariti in mocirla , mai stati de vorba cu , :parinii cu bunicii , cu cei care au coloana vertebrala,va este rusine ca sinteti ROMANi asa va trebuie ,reptilelor
cristi A. 27/02/2019
Domnilor, inainte de toate suntem romani si ar trebui sa fim mandri ca o romanca ar putea detine sefia parchetului european. nu cunosc ce stie sa faca madam Grapini, insa si dom Becali a fost europarlamentar si era doar cioban. hai sa ne iubim tara asa cum este
victoraggio 27/02/2019
Sper ca madam' Grapini sa se duca invartindu-se.
Tic 27/02/2019
Daca aceasta "doamna" europarlamentar merita respect dupa comportamentul sau, atunci va rog sa-mi dati voie sa va spun voua care a-ti votato ca ... ca.... .
Bianca 27/02/2019
Mariana U. "D-na" Grapini este un gunoi de om la fel ca toti din PSD! Sunteti orbiti de prostia si mizeriile lor. Voi cei care ii tot votati sunteti de vina de mizeria din Romania. Am ajuns sa-mi fie rusine sa spun ca sunt roman!
Bill 27/02/2019
Timisoreanca Grapini, este de fapt moldoveanca de-a lui Tudorel Bubosul. Seamana amandoi la caracter.
elena 26/02/2019
Bai postacule ,taci naibii din gura... Te crezi pe tarla ? Ei, nu o sa ai satisfactia asta! Sper din suflet ca aceasta mincinoasa notorie Kovesi sa piarda .
Bauauau 26/02/2019
Pt dna Grapini sper să fie ultimul mandat de eurodeputat. Îi urez sa de întoarcă la Pasmatex sau la cratiță .