Timişorean şantajat online

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 49 de ani, surprins în flagrant în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la o persoană în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de polițiști în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la un bărbat în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Din cercetări a reieșit că, în luna noiembrie 2014, bănuitul și-ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare și ar fi obtinut de la persoana vătămată fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, iar ulterior i-ar fi pretins diverse sume de bani în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografiile.

Până în prezent, bănuitul ar fi primit de la persoana vătămată 26.000 de euro.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului de unde au ridicat mai multe înscrisuri și bunuri în vederea probării activității infracționale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns