Timişorean şantajat online

Șoferul care a bătut un bărbat pentru că circula prea încet a fost reținut de poliție

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 49 de ani, surprins în flagrant în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la o persoană în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de polițiști în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la un bărbat în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Din cercetări a reieșit că, în luna noiembrie 2014, bănuitul și-ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare și ar fi obtinut de la persoana vătămată fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, iar ulterior i-ar fi pretins diverse sume de bani în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografiile.

Până în prezent, bănuitul ar fi primit de la persoana vătămată 26.000 de euro.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului de unde au ridicat mai multe înscrisuri și bunuri în vederea probării activității infracționale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *