Timișoara va fi capitala sportului românesc. O spune ministrul Ionuț Stroe

timisoraa va fi

Ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, s-a arătat extrem de încântat de modul în care în Timișoara se implementează proiectele în domeniul sportiv. Demnitarul a mers atât de departe încît a spus că Timișoara va avea cea mai de invidiat infrastructură sportivă din întreaga țară.

”Am mers și am văzut mai multe obiective. Pot să spun că sunt de-a dreptul impresionat de ceea ce a realizat administrația orașului din punct de vedere al infrastructurii sportive. Sunt sigur că  obiectivele aflate acum în lucru, mai ales sala de 16.000 de locuri,  vor face din Timișoara capitala sportului românesc și asta se datorează faptului că în fruntea orașului se află Nicolae Robu,  un om care înțelege rolul sportului, într-o perioadă în care puțini sunt cei care conștientizează beneficiile sociale ale sportului. Este foarte important ce se întâmplă la nivelul sportului de masă”, a spus Ionuț Stroe, care a anunțat, în acest context, că a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul ministrului prin care fiecare copil legitimat la un club sportiv va primi un voucher de 300 de lei, cu care poate cumpăra echipament sportiv.

Ministrul a vorbit și despre posibilitatea transferării taberei de la Bogda de la minister la Consiliul Județean Timiș, aspect la care s-a referit și candiatul PNL la președinția CJT, Alin Nica, prezent la conferința de presă: ”Nu doar tabăra de la Bogda trebuie să ajungă la consiliul județean, ci și cele de la Chevereșu Mare și Poieni Strâmbu. Nu putem vorbi de tineret fără să facem referire la sport. Trebuie să încurajăm sportul de masă, sportul școlar, sportul rural, iar  programul meu conține o importantă componentă sportivă”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Timișoara va fi capitala sportului românesc. O spune ministrul Ionuț Stroe

  1. Ăștia se nasc mincinoși sau fac ceva școli speciale ? Cum să spui că Robu a făcut ceva pentru sportul timișorean în afara finanțării ilegale a lui Poli sau ce o fi ea, fapt pentru care sper să și ajungă la șpais ! Trebuiau să-l ducă pe imbecilul ministru în spatele stadionului să vadă sala aia de sport pe care Pinochio a început-o cînd era rector și care trebuia să fie gata de vreo 10 ani deja, sigur Olimpia s-a făcut mult mai repede. Asta este ce a făcut Robu pentru sportul timișorean ! Înțeleg că sînt în campanie electorală și trebuie să se laude ei între ei pentru că din afară nu îi laudă nimeni pentru că nu are de ce, dar, chiar așa ? Să afirmi : Pot să spun că sunt de-a dreptul impresionat de ceea ce a realizat administrația orașului din punct de vedere al infrastructurii sportive, trebuie să îi desconsideri pe toți locuitorii orașului care trăiesc aici și văd cu ochii lor realitatea de zi cu zi, administrația nu a realizat nimic ! Parcă e din Caragiale ! Haideți la vot să alegem o altă administrație care să facă măcar un teren de tenis înainte de a se lăuda și să scăpăm de neisprăviții ăștia, începînd cu Robu și terminînd cu Cojan și restul găștii de paraziți intestinali, pardon, liberali !

    1. Ai dreptate dar nu despre sala aia vorbeam eu ci despre cea de pe strada Podeanu, sala Politehnicii, începută de Robu ca rector, pe care a promis că o termină ca primar și pe care ar trebui să treci pe acolo să o vezi, mostră a impotenței și neputinței neisprăvitului, într-un sac de ani, și acum vine un alt neisprăvit să ni-l laude !

Lasă un răspuns