Timișoara, un punct strategic pentru OTP Bank

otptimi21

Regiunea vestică a țării și cu precădere județul Timiș constituie un mediu propice pentru afacerile financiar-bancare. Astfel, Timișoara este pentru OTP Bank unul dintre orașele strategice din planul de extindere. În prezent, OTP Bank are o rețea de 100 de sucursale în România, dintre care cinci unități sunt în Timișoara. Basnca și-a inaugurat aici, recent, o nouă sucursală, aceasta având 26 de angajați și fiind localizată în complexul ISHO din bd. Take Ionescu, nr. 50-52, camera B.02.

În cursul anului trecut, OTP Bank și-a mărit echipa cu 200 de persoane. ”Pentru moratoriul de amânare a plății ratelor, am avut aproximativ 1.500 de clienti în Timiș. Acum, după expirarea moratoriului, avem doar opt clienți în Timiș care au apelat la noua variantă a sa. 93 la sută dintre tranzacțiile realizate de persoanele fizice și 97 la sută dintre tranzactiile realizate de persoanele juridice cliente ale OTP Bank din Timiș au fost făcute prin canalele digitale OTPdirekt și Smartbank. Volumul finanțărilor acordate prin intermediul programului IMM Invest în Timișoara reprezintă 40 la sută din totalul finanțărilor acordate în Regiunea Vest. Numărul de clienți nou deschiși în Timișoara este cu 27 la sută mai mare în anul 2020 comparativ cu anul 2019”, transmite OTP Bank cu referire la creșterea operațiunilor sale în Banat.

Potrivit OTP Bank, există o înclinație a clienților spre economisire, care a crescut substanțial. Astfel, suma totală subscrisă şi economisită prin intermediul de economisire automata (AST) a crescut cu 126 la sută. ”Urmărim un program de creștere organică, care include dezvoltarea digitală și fizică, pentru a ajunge la o cotă de piață de 5 la sută în România”, este obiectivul anunțat de OTP Bank.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns