Timișoara tinde să devină noul Caracal al României! O jumătate de bloc a rămas fără schele înainte de terminarea lucrărilor de anvelopare termică

reabilitare termica2

 * În urmă cu câteva zile, orașul a rămas fără apă caldă

* După începerea anului școlar au răsărit, haotic, șantiere care au bulversat traficul

* Noaptea, zone întregi rămân, periodic, fără curent

* În tot acest timp, alesul timișorenilor se admiră necondiționat pe “feisbuc”.

„Deja au apărut schelele pe multe blocuri din oraș, pe Calea Şagului, se lucrează pe front larg. Vom avea schele pe circa 60 de blocuri, ceea ce va da o nouă imagine, dinamică”, se bătea cu pumnul în piept, în urmă cu patru luni, mai precis în 23 iunie, „primarul Feisbuc”, cu ocazia startului operațiunii de reabilitare termică a unor blocuri de pe marile artere ale Timișoarei.

Ei bine, a trecut vara, am ajuns la mijlocul toamnei, iar în multe cazuri imaginea a rămas tot dinamică, adică lucrările trenează și schelele sunt în continuare tot acolo.

Asta nici n-ar fi mare lucru, că doar în dorul lelii se lucrează și în buricul târgului, însă vineri dimineață s-a înregistrat și o situație aparte. La primul bloc turn din Calea Șagului, la numărul 5 (imensa clădire are trei scări, numerotate 1, 3 și 5), imaginea dinamică, așa cum plastic o descria astă-vară primarul care a lăsat un oraș întreg fără apă caldă, s-a transformat într-una… statică, adică fără schele.

Nu, nu e un motiv de bucurie, fiindcă schelele n-au dispărut pentru că anveloparea termică a luat sfârșit, ci pur și simplu fiindcă joi a expirat contractul încheiat de antreprenor cu firma care deține schelele!

Detalii şocante aflaţi din ziarul „Renaşterea bănăţeană” de sâmbătă, 10 octombrie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoara tinde să devină noul Caracal al României! O jumătate de bloc a rămas fără schele înainte de terminarea lucrărilor de anvelopare termică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *