În Timişoara sunt, probabil, cei mai buni şoferi din ţară. Traficul îi obligă

De ceva vreme, timişorenii au devenit cei mai buni şoferi din ţară. Traficul infernal i-a obligat să fie mai atenţi şi mai vigilenţi, însă nu puţini sunt cei care îşi pierd răbdarea în intersecţii.

În urbe nu mai există aşa-zisele „ore de vârf”. Indifernet la ce oră pleacă un timişean cu maşina, ajunge să rămână blocat în trafic. Nu doar timpul pierdut este o problemă la Timişoara, ci şi poluarea.

Sute de maşini stau cu motoarele pornite în intersecţii ori la semafoare, noxele ajungând în plămânii timişorenilor afectaţi oricum de un oraş destul de poluat. Cu toate acestea, administraţia locală susţine că sistemul de monitorizare a traficului este unul bun, care are nevoie doar de reglaje fine. Până atunci, însă, bănăţenii au de suferit enorm.
trafic2

„Scuze de întârziere, Robu e de vină”

„Am întârziat la serviciu din cauza traficului”, est replica multor timişoreni care sunt luaţi la întebări de şefi. „N-am ajuns la şcoală la prima oră din cauza traficului, tramvaiul a rămas blocat în intersecţie. Robu e de vină!”; „Am ajuns târziu acasă din cauza semafoarelor.

Robu e de vină!”. La aproape orice blocaj din trafic, de undeva din coloana de maşini cineva strigă „Robule, ce-ai făcut?”. Nicolae Robu a devenit, astfel, cel mai rostit nume în capitala Banatului.

Problema însă nu se rezolvă prin bancurile şi caricaturile care circulă pe internet şi se pare că se agravează pe zi ce trece. Astfel, timişorenii sunt tot mai nervoşi şi mai… bolnavi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “În Timişoara sunt, probabil, cei mai buni şoferi din ţară. Traficul îi obligă

  1. Din cauza primarului Robu am ajuns sà ascult muzica jazz în trafic…..
    Cred cà semafoarele primarului m-au îmbàtrânit prematur.
    Lucrul àsta nu mi s-a mai întámplat niciodatà pînà acum.

  2. Sunt cei mai lenti soferi banatenii… parca nu au nimic de facut! Dupa ce ca e traficul varza si plin de semafoare, macar atunci cand e verde sa plece… melci nesimtiti… de Robu nu mai zic, orbul pacalit de toti

Lasă un răspuns