Timişoara se transformă… FOTO

gunoi2

Femeia, de o frumuseţe răpitoare, îşi făcuse mai multe operaţii estetice înainte de a-şi cunoaşte soţul.

Crezând că frumuseţea ei este naturală, bărbatul a luat-o de nevastă, au făcut copii şi a apărut… supriza.

El a câştigat procesul, considerându-se că soţia l-a înşelat în privinţa aspectului său, aceasta fiind nevoită să-i plătească despăgubiri. Cam aşa stă treaba şi cu Timişoara, în momentul de faţă.

Oraşul se transformă, însă operaţiile estetice nu ajută la imaginea reală a urbei de pe Bega. Zona centrală atât de căutată de turişti, colcăie adesea de mizerie. Kilograme de gunoiae stau stivuite în spatele Pieţei Victoriei, într-un dezgust total. În micul parc de acolo există doar un singur coş de gunoi.

E drept, oamenii care aruncă resturile pe jos nu pot fi absolviţi de vină. Cu toate acestea şi autorităţile ar trebui să monteze mai multe coşuri. Nu doar centrul oraşului se tranformă într-o „Indie neaspectuoasă”.

Malurile Begăi, tranformate în locuri de promenadă, cu bănci şi alei noi, duc şi ele lipsă de coşuri de gunoi.

Astfel, cei care doresc să se relaxeze pe noile bănci puse la dispoziţie de primărie trebuie să ia „la pachet” şi imaginea dezolantă a gunoaielor.

Aşa se face că Timişoara vinde o imagine frumoasă, dar la faţa locului turiştii descoperă că atât unii localnici, cât şi autorităţile încă mai au de lucrat la menţinerea unei imagini sănătoase a oraşului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *