Timișoara, promovată pe internet printr-o aplicaţie mobilă

visit Timisoara

Consilierii locali timișoreni Ștefan Sandu și Adelina Târziu, cărora li s-a alăturat și primarul Nicolae Robu, doresc să promoveze un proiect prin care toate informațiile importante despre Timișoara și evenimentele din oraș să fie disponibile rapid, simplu și sigur, prin soluții informatice moderne, adaptate vremurilor în care trăim.

Astfel, pe pagina de internet a primăriei va apărea aplicația mobilă „Visit Timișoara”, care se va adresa turiștilor români și străini care ne vizitează orașul și va fi disponibilă în limbile engleză, franceză, germană, italiană, sârbă și maghiară, pentru telefoane și tablete.

Aplicația va avea mai multe secțiuni, prin intermediul cărora vizitatorii se vor putea familiariza cu premierele Timișoarei, vor putea face un tur virtual și vor avea parte de mai multe informații utile (cazare, transport, servicii, urgențe medical și farmacii, instituții culturale, educație), precum de claendarul principalelor evenimente.

„Interfața interactivă va fi concepută pentru a fi utilă turiștilor, ajutându-i să se orienteze prin GPS și oferindu-le informații despre evenimentele și obiectivele turistice de interes. Vor fi postate inclusiv video-uri de prezentare și promovare a orașului Timișoara”, a anunțat consilierul local Ștefan Sandu.

Aplicația va fi promovată pe Facebook, Twitter și Instagram. Informațiile vor fi gestionate și actualizate de un angajat al Direcției de comunicare, iar inițiatorii doresc ca în contractul de realizare a soft-ului pentru aplicația de mobil să fie prevazută o perioadă de mentenanță de un an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *