Timişoara, pe cale să devină noul Caracal

nasleu robu

Arestarea clanului interlop de la Timişoara riscă să transforme oraşul de pe Bega într-un nou Caracal. Scandalul creat are toate elementele necesare pentru a fi cap de afiş chiar la nivel naţional, cu interlopi, poliţişti, politicieni şi încrengături dubioase, aspecte care generează emoţii puternice în rândul populaţiei.

Dintre toate personalităţile publice, Nicolae Robu este, de departe, cel mai vulnerabil în acest moment. Fireşte, ar fi prea mult să spunem că primarul Timişoarei este implicat în practicile de tip mafia care au pus stăpânire pe oraş, dar o serie de greşeli de poziţionare şi de comunicare îl pun pe edilul-şef într-o situaţie deloc confortabilă.

Mai întâi, Robu a declarat public că în Timişoara nu există interlopi, într-un moment cum nu se poate mai prost: cu doar câteva zile înainte ca procurorii să destructureze o reţea infracţională de o amploare impresionantă. De ce l-a luat gura pe dinainte pe Nicolae Robu, de vreme ce grupurile infracţionale nu intră în atribuţia directă a primarului?

A fost prima eroare. A urmat declaraţia incredibilă a fostului consilier al lui Robu, Ionuţ Nasleu, care s-a poziţionat categoric de partea interlopilor, iarăşi, într-un moment total nepotrivit: cu doar câteva ore înainte ca în media să apară imagini şi declaraţii despre ororile săvârşite la Timişoara!

Greşelile se ţin lanţ şi se ajunge la situaţii de-a dreptul scandaloase: după ce este audiat de DIICOT, Ionuţ Nasleu se duce la un eveniment unde se aşază lângă… soţia primarului Timişoarei! Atenţie, fostul consilier venea de la o întâlnire cu procurorii, nu de la operă sau de la bibliotecă!

În fine, scandalul ia amploare, Robu simte că trebuie să schimbe abordarea şi îi cere lui Nasleu să aleagă între el şi interlopi. Avem, din nou, o mişcare nedemnă de un primar de mare municipiu, care duce cazul în derizoriu şi lasă loc speculaţiilor. Robu s-a comportat asemenea unei neveste supărate pe soacră, care, în timp ce mestecă-n oală, îi spune bărbatului: „Ori cu mine, ori cu măta!”.

Cireaşa de pe tort o pune tot Ionuţ Nasleu, într-un lanţ nesfârşit al greşelilor impardonabile la un asemenea nivel: fostul consilier se dezice brusc de cei cărora le declara prietenie pe viaţă cu doar două zile în urmă!

Ce urmări va avea acest scandal din punct de vedere politic? Dacă lucrurile se opresc aici şi apare repede altceva mai spectaculos, Nicolae Robu nu pierde mult. Dacă, însă, din dosar mai transpiră aspecte înfiorătoare din lumea interlopă (de genul „omorâm 50-100 de oameni”), emoţia colectivă va fi prea puternică pentru ca Nicolae Robu să-şi mai permită luxul să le
spună altora să aleagă.

Timişoara riscă să devină un nou caz Caracal, unde nu mai trebuie amintite măsurile extreme care au urmat.

 

foto: pressalert


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Timişoara, pe cale să devină noul Caracal

 1. Încă de anul trecut de cînd nenorociții ăștia au fost împreună în vacanță prin Jamaica și Florida, se vorbea prin tîrg că deplasarea a fost sponsorizată de Nasleu, așa că mă întreb pe ai cui bani o fi fost în realitate ultra cinstitul și corectul primar în vacanța aia, dar în celelalte? Iar faza cu ori cu mine ori cu ei, aduce mai degrabă a ceartă între poponari, ori cu mine, ori cu Vasile Cine știe! În orice țară normală ar fi zburat din posturi amîndoi cu viteza luminii lăsînd în urmă doar scuze, dar vorba ziarului, la Timișoara, tot mai mult ca la Caracal !

 2. Chiar așa, uite cum Timișoara, care între altele a fost și capitala regatului maghiar, sub înțeleapta conducere a ultracinstitului și megacorectului trubadur ratat, cel mai corect și mai cinstit primar din istoria orașului, mai cinstit și mai corect chiar și decît beilerbei-ul care conducea orașul în perioada otomană, continuă seria premierelor europene și mondiale ! Grație eforturilor susținute ale mărețului primar, am devenit Palmișoara, apoi ne-am transformat în Semaforișoara și, mai nou, am devenit Caracalișoara !

 3. Sa vedeti ce mișcări s-au făcut și pe la DAS Tm (Direcția de Asistență Sociala), unde dictează Surducan Rodica. Acolo, Nasleu și ultra cinstitul Robu si-a băgat zilele și toți oamenii lor.

  Se simte ca lui Robu i se misca scaunul. Cei din interiorul partidului i-au cerut să stea deoparte de cele „vazute” si sa lase mai moale cu „LIVE-urile” ca aduce deservicii PNL-ului.

  Multi decretează din PNL și migrează spre USR ca lucrurile par a se imputi. Nu credeti ca ar trebui să se publice o fotografie cu toate „rubedeniile” lui Robu angajate in toate instituțiile aflate în subordinea primăriei.

  Revin la DAS Tm, in ultima vreme au plecat prin demisie multi carora nu le mai convine regimul dictatorial a Rodicai. Acolo li se impune ce sa faca si sunt chemați în comisii de disciplină cei care nu se supun. La fel si la Poliția locală.

 4. Articol tendentios, anti-Robu. Omul asta a castigat batalia cu cersetorii de pe strada, cu copacii batrani si cu pietonii si biciclistii. Ba mai darama si garaje, cad ca turcii in fata lui Stefan cel Mare, ne romite fantani peste fantani, parcari supraetajate nenumarate si a emanat planurile pentru al patrulea pod peste Bega. Acuma, ca mana lui dreapta e Nasleu care pune steaguri tricolore prin oras, intre doua intalniri cu traficantii de cocaina, e un fapt marunt. Ce lume rea!

 5. Timisoara, noul ghetou al tunurilor imobiliare. Ghetou in toate zonele noi construite. Daca la caracal a fost uitata macaraua in interiorul blocului in Tm vecinul ii dau zacusca celui din blocul vecin.

 6. care e legatura intre timisoara si caracal?, probabil nici autorul articolului habar n-are, dar i-am facut deja un favor ca l-am bagat in seama …

 7. Legatura intre cele doua orase. cum sugereaza poza celor doi,ar fi” Carul cu Prosti”.Deasupra capetelor celor 2 pe perete,se afla jugul pentru boi( ca noi) Se pare ca poza e realizata la” Moara cu noroc”la intrare in Ineu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *