Timişoara, mereu surprinzătoare. Altă boacănă a lui Dorel de la Enel

L-am văzut, deseori, pe Dorel în acțiune și mai mereu ne-am amuzat de modul său de lucru fără noimă.

De ceva timp, în Timișoara, și-a făcut apariția o nouă versiune a sa: Dorel care instalează contoare electrice în blocuri.

După cum se știe, la fiecare etaj există câte un panou electric în care sunt amplasate contoare pentru apartamentele de pe palierul respectiv.

Panoul este închis cu o ușă metalică, decupată în dreptul fiecărui contor, astfel încât proprietarul să aibă vizibilitate atunci când citește kilowații.

Ei bine, nu mică le-au fost surpriza unora dintre timișorenii cărora le-a fost schimbate, recent, contoarele să constatate că angajații de la Enel le-au montat mai jos, de parcă intenția ar fi fost să nu fie văzute.

Această parte hazlie a fost însă repede uitată când timișorenii aflați în această situație au constatat că nu mai pot citi kilowații.

Ca să nu li se taie curentul, s-au văzut nevoiți să-și procure câte o cheie specială pentru a putea deschide ușa de la panoul de vizitare a contorului…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timişoara, mereu surprinzătoare. Altă boacănă a lui Dorel de la Enel

  1. Firidele respective au fost proiectate pentru contoarele electromagnetice cu disc care aveau alte gabarite! În prezent acele contoare nu se mai produc, iar contoare electronice sunt mai mici. De aici inconvenientul semnalat de dumneavoastra.
    Firma care realizează înlocuirea contoarelor ar trebui să-şi instruiască oamenii în acest sens!

Lasă un răspuns