Timişoara, Lugoj, Giroc şi Buziaş, în alertă de coronavirus. Numărul de cazuri a explodat

salon coronavirus 1

Nu mai puțin de 40 de persoane din Lugoj au fost depistate vineri, cu noul coronavirus. Potrivit autorităților, cei mai mulți sunt fie angajați, fie pacienți ai Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică.

Alți timișeni au primit, vineri, rezultat pozitiv la testul COVID-19 efectuat: Timișoara – 16, Giroc– 7, Buziaș – 6 și câte 1 caz la Giarmata, Surducu Mic, Botești, Sănnicolau Mare, Periam, Deta, Dumbrava, Hitiaș, Batești, Chișoda, Utvin, Șandra, Becicherecu Mic.

Mai sunt patru cazuri ale unor persoane cu domiciliul în Timiș, dar au fost diagnosticate în alte județe.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 16 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Raportarea de vineri a luat în calcul 1.682 de teste.

De la începutul epidemiei, județul Timiș a totalizat 2.770 de cazuri de COVID-19, dintre care 134 s-au soldat cu decesul pacientului, trei dintre decese fiind înregistrate vineri.

Vineri, în spitalele din Timiș erau internați 148 de pacienți, 11 fiind în stare gravă la Terapie Intensivă.

Rămân active focarele de boală de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj (65 de cazuri, în total) și cele din Timișoara (Spitalul Județean, Inspectoratul de Poliție, Profi, Continental, Mahle, Valeo, cofetăria Codrina și Căminul pentru persoane vârstnice „Inocențiu Klein”).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *