Orașele din România în care se câștigă cel mai bine. Timișoara, în top trei

Marea păcăleală a îngheţării angajărilor la stat: până la 1 iulie, Guvernul se grăbeşte să umple mii de posturi şi să mărească salariile bugetarilor

Anul 2021 a fost unul  bun din punct de vedere financiar pentru mulți români. Cu salarii mult mai mari faţă de anii anteriori. Bucureşti şi Cluj-Napoca sunt oraşele în care românii sunt remuneraţi cel mai bine. Timișoara completează top trei.

CITEȘTE ȘI: Novak Djokovic a fost plasat din nou în detenție

Și în anul 2021, Bucureștenii au fost românii cu cel mai mare salariu mediu net, aproximativ 4600 de lei. Pe locul doi sunt angajații din județul Cluj, cu un salariu mediu de 4200 lei, diferența dintre primele două locuri micșorându-se extrem de mult anul trecut.

Podiumul românilor plătiți cel mai bine este completat de Timișoara, unde în medie, un angajat câștigă 3800 lei.

Au crescut prețurile anul trecut, dar trebuie să recunoaștem, au crescut și salariile. Față de 2019, Cel mai mult s-au mărit cele din județul Timiș, cu 23%, mai apoi cele din Cluj, cu 22% și cele din București, cu 16%.

Dacă în cele 3 județe salariile nu sunt departe de cele din vestul europei, există și județe în care românii câștigă mai prost. În Telorman și Caraș Severin, salariul mediu este în jur de 2600 lei, iar în Maramureș, 2700 lei.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns